Trajna šminka


Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje u gornji sloj kože (epidermis) iscrtavanjem finih linija i posebnim senčenjem. Naš cilj je da naglasimo sadašnju lepotu, pravimo savršen oblik i korigujemo tamo gde je potrebno.

makeup

 

Radimo sa nemačkim proizvođačem PUREBEAU. Pigmenti koji se koriste su sertifikovani da zadovolje standard za kozmetiku. Za PUREBEAU pigmente se koriste čisti, neorganski pigmenti, ali i organski dobijeni iz biljaka, imaju visoke standarde čistoće koji propisuje nemački zakon o drogama.

Sa specijalnom i pažljivom metodom vršimo sledeće tretmane:

Dugotrajne obrve

Pre samog procesa mikropigmentacije klijentu se iscrtava oblik krejonom, kada se postigne željeni oblik nanosi se anestetik (u vidu kreme ili imamo mogućnost davanja stomatološke anestezije), zbog čega je ceo tretman bezbolan, nakon 10-15 minuta kreće se u proces rada. Crtanje finih linija za podršku prirodnim obrvama, popunjavanje pojedinačnih, finih dlaka, kompletno fino crtanje obrva kada nedostaju, ili ih ima manje ili u manjem obliku, isticanje sopstvene savršene forme sa prirodnim senčenjem. Ceo tretman traje od 1h-3h (u zavisnosti od same pigmentacije kože).

 

Eyeliner

Pre samog procesa rada, iscrtavamo željeni oblik klijenata, radi se izvlačenje linije na gornjem i/ili donjem kapku, koji može ići celom dužinom ili delimično, debljina linije je individualna. Stavljanje finog eyeliner-a između trepavica, pomoću kojeg vizuelno još više ističe oči. Nakon toga nanosimo anestetik (u vidu kreme ili imamo mogućnost davanja stomatološke anestezije) kako bi ceo tretman bio bezbolan, posle 10-15 minuta kreće se u proces rada. Ceo tretman traje od 1h-2h (u zavisnosti od same pigmentacije kože).

obrve-trajna-šminka-pre-posle

Usne

Pre samog procesa rada, iscrtavamo konturu usana, nakon toga nanosi se anstetik (u vidu kreme ili imamo mogućnost davanja stomatološke anestezije), posle 10-15 minuta kreće se sa tretmanom. Kada je reč o trajnoj šminci usana, tada možete zahtevati korekciju i naglašavanje forme usana postavljanjem savršene konture usne (konturisanje usana, senčenje i posvetljivanje usana), korekcija proporcija donje i gornje usne, kombinovanje konturisanja usana sa senčenjem da bi se odgovarajući gradijent (fading efekat). Ceo tretman traje od 2h-3h, u zavisnosti od željenog efekta.
*Konsultacije su besplatne, možete se obratiti telefonom ili lično doći kod nas.

Ovde možete pogledati cenovnik trajne šminke.

Nedavne objave u kategoriji: Usluge

2 komentara na “Trajna šminka

  1. Zelela bih da pohvalim, profesionalizam I veliki entuzijazam dr. Arefa, kao I iskrenu zelju da se moja volja ispostuje I ostanem prirodna, a svakako ulepsana! Hvala za radost koju ste mi priustili! Svako dobro u zivotu I puno uspeha u daljem radu, s’ postovanjem, zahvalan pacijent, Zorica Surlan, Novi Sad!

  2. Zelela bih da pohvalim, profesionalizam I veliki entuzijazam dr. Arefa, kao I iskrenu zelju da se moja volja ispostuje I ostanem prirodna, a svakako ulepsana! Hvala za radost koju ste mi priustili! Svako dobro u zivotu I puno uspeha u daljem radu, s ‘ postovanjem, zahvalan pacijent, Zorica Surlan, Novi Sad!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.