O nama

Trajna i potpuno bezbolna epilacija

U prijatnom ambijentu salona lepote Venus Beauty nudimo Vam sledeće tretmane:

Trajna i potpuno bezbolna epilacija celog tela IPL uređajem najnovije SHR nemačke tehnologije. Oslobodite se zauvek neželjenih dlačica kroz samo 4-6 tretmana.
– Tretmani uklanjanja pega, fleka, kapilara i akni i zatezanja kože IPL uređajem najnovije SHR nemačke tehnologije.
Anti-aging tretmani kože AgeLOCN u Skin Galvanic Spa System. Ovaj sistem otklanja i poslednje izvore starenja kako bi ste imali svež, mek, prozračan izgled, sjaj svoje kože i vizuelno smanjili pojavu celulita.
– Popunjavanje i oblikovanje usana, nazolabijalnih bora, kao i bora na čelu, licu i vratu hijaluronskim filerima.
– Zatezanje kože, lica, vrata i ruku 3D i 4D mezonitima.

Beauty Venus nalazi se na prestižnoj lokaciji u Beogradu na Vračaru, u ulici Gajeva 3 i nudi Vam mogućnost da na jednom mestu pronađete sve što Vam je potrebno za dobar izgled i raspoloženje.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, edukaciji i stalnom usavršavanju na polju kozmetologije, naš tim stručnjaka nastoji da ovaj salon lepote pruži više od klasičnog, kao i da bude jedinstven.

Znatan je broj pripadnica nežnijeg pola koje imaju problem s neželjenim dlačicama na licu i telu. Ima više načina za njihovo uklanjanje: topao ili hladan vosak, brijanje, čupanje pincetom, kreme za depilaciju koje su krajnje neprijatne, bolne i moraju često da se ponavljaju.

Ipak, tu je i trajno rešenje, potpuno je bezbolna epilacija IPL uređajem, kao sve popularniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih mesta na telu.

Bezbolna epilacija

IPL  (IntezivnaPulsirajucaSvetlost)

Ova nemačka tehnologija je korak napred u odnosu na konvencionalne laserske metode. Ona donosi nežniji i efikasniji kozmetički tretman različitih kožnih problema.

Kvalitet i efikasnost su glavna odlika posla kojim se bavimo i zato smo se odlučili za nemačkog proizvođača Ipl uređaja najnovije SHR tehnologije (Super Hair Removal) firme “Venus-venur”.

Pored toga naš tim čini isključivo sertifikovano osoblje koje se sastoji od lekara specijalista i kozmetičarki obučenih od strane proizvođača  IPL uređaja.

Svi tretmani lepote koje nudimo u našem salonu su vrlo prijatni, efikasni i utiču ne samo na lepši fizički izgled, nego i na osećaj zadovoljstva i opuštenosti!
S toga Vas pozivamo da se uverite u visoku profesionalnost, posvećenost i srdačnost našeg tima, kao i da uživate u prijatnom, opuštajućem ambijentu Venus Beauty tima.