Mezoniti za oblikovanje lica i tela


Šta su mezoniti?

To je metoda koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, podmlađivanje i zatezanje kože. Služi za oblikovanje lica i tela. Mezoniti su posebno dizajnirana razgradiva vlakna koja se koriste dugi niz godina u operacijama srca i krvnih sudova, a sada su dobila primenu i u estetskoj medicini.
Mezoniti se ubacuju pod kožu pomoću igle gde se radi mreža niti na kojoj organizam stvara novi kolagen. Oni se nalaze na vrhu igle. Nakon uvođenja igle konac ostaje pod kožom a igla se izvadi.
Niti se u celosti razgrade za oko 6 meseci.
Metoda je 100% prirodna. Mezoniti imaju najjači efekt za podsticanje proizvodnje novog kolagena i povećavaju prokrvljenost kože koji podstiče vlastite snage da stvore novi kolagen.
Široki spektar tehnika i metoda primene 3D mezoniti omogućuju nam njihovu primenu na komplikovanim lokalnim ograničenih delova kože lica ili tela, kao što su jako duboke nazolabijalne bore, vertikalne bore na čelu itd.
Na potpuno prirodan način mezoniti zatežu opuštene delove kože putem obnavljanja sopstvenog kolagena.

Kome se preporučuje tretman mezonitima?

Osobe koje žele da zategnu kožu ili pojedine regije koje su izgubile tonus ali isto tako i kod osoba kod korekcija bora na čelu, ispred i iznad ušne školjke, oko očiju.
Opuštena koža podvaljka, vrata, dekoltea kao i u predelu nadlaktica, unutrašnje strane butina, stomaka, kolena se posebno preporučuje za tretman mezonitima.

Zbog čega mezoniti?

Terapija mezonitima je minimalno invazivna metoda, nakon koje sledi brz oporavak sa rezultatima koji su odmah vidljivi nakon intervencije i koji su dugotrajni.

Mezoniti koji se ugrađuju pod kožom brzo se razgrađuju i ne prouzrukuju alergijske reakcije.

Nedavne objave u kategoriji: Izdvajamo iz ponude

2 komentara na “Mezoniti za oblikovanje lica i tela

  1. Molim vas pošaljite mi cenu tretmana sa mezonitima za vrat i ruke /unutrasnji deo nadlaktice
    Hvala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.