Hijaluronski fileri


Hijaluronski fileri za prirodan i puniji izgled usana

Kako godine prolaze, usne i lice gube svoju punoću jer se količina hijaluronske kiseline smanjuje. Ipak, postoji način da postignete prirodan i puniji izgled svojih usana – hijaluronski fileri koji su postali broj 1 u svetu i kao takav trend koriste ih mnoge svetske zvezde.

Hijaluronska kiselina se vremenom troši usled starenja, UV zračenja, zagađenja i drugih faktora. Da bismo zadržali volumen i jedrinu, poslednjih godina uspešno se primenjuju hijaluronski fileri. Reč je o medicinskom proizvodu odnosno sterilnom prozirnom gelu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, dajući čvrstinu i elastičnost koži jer poseduje veliku moć vezivanja vode. Osim u koži, nalazi se i u omotačima zglobova i strukturama oka. Veoma je važna zato što održava tonus, neutrališe dejstvo izuzetno štetnih radikala i omogućava bolju hidrataciju tkiva. Hijaluronskim filerima
možete popuniti brazde između nosa i usana, bore oko usana, očiju, na vratu i dekolteu i vidno ćete se podmladiti. I ne samo to. Njima je moguće promeniti čak i konture lica, povećati jagodice, korigovati nepravilnosti oblika oboda lica, brade i nosa, osloboditi se podočnjaka i podvaljka. Na brz i efikasan način dobićete volumen o kome sanjate a zadržati prirodan izgled. Svi oko vas će primetiti prijatnu promenu. Prihvatajte komplimente sa stilom.

 

Nedavne objave u kategoriji: Usluge

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.