Aquafileri


Vaše telo može biti savršeno i BEZ OPERACIJE

Korak do estetskog ulepšavanja grudi

Skoro svaka žena sanja o prelepim, atraktivnim grudima koje hvataju poglede muškaraca i stvaraju zavist drugih žena. Do skoro, jedina opcija za povećanje grudi bila je putem hirurških implanata. Kako god, ne osećaju se svi prijatno sa idejom da odu „pod nož“. Moderni medicinski biotehnološki proizvod Aquafilling® gel daje ženama mogućnosti da imaju savršene grudi. Neinvazivnom metodom, bez ožiljaka, bez bolova i sa kratkotrajnim oporavkom mogu postići ciljani izgled.

Prsa aquafileri

Dve najbitnije zdravstvene prednosti Aquafilling® gela su da:

 • nema kancerogena svojstva
 • ne utiče na embriopatologiju

Žena može da bude sigurna u bezbednost Aquafillinga i zato što nema migracija gela, nema zapaljenja ili fragmentacije na mestu uboda, kao ni infiltracije u zoni ubrizgavanja.

Šta je Aquafilling® ?

Aquafilling® je gel koji pruža neinvazivnu i nehiruršku tehniku za oblikovanje tela (uvećanje grudi, zadnjice i korekcija defekata mekog tkiva).

Fileri su formulisani na bazi sterilnog hidrofilnog gela, biokompatibilnog sa ljudskim organizmom. U sastavu gela je 98% fiziološkog rastvora (sa 0.9% NaCl) i 2% katjon kopolamida, koji omogućava trajnost u organizmu i duže od 5 godina, uz postepenu razgradnju.
Gel ne smanjuje provodljivost u tkivima, ali blokira slobodne kiseonične radikale sa negativnim naelektrisanjem, čime se povećava otpornost tkiva na proces starenja.

Aquafilling bodyline preporučuje se u sledećim indikacijama:

 • poboljšanje volumena grudi i oblika (posle trudnoće ili dojenja)
 • asimetrija mekog tkiva grudi
 • korekcija deformiteta mekog tkiva grudi
 • korekcija oblika i volumena mekog tkiva zadnjice
 • korekcija različitih nepravilnosti zadnjice
 • smanjenje disproporcije zadnjice
 • tanka zadnjica
 • podebljavanje tankih listova na nogama i drugih nepravilnosti
 • primenjuje se I na regiji lica,kod korekcije dubokih oziljaka
 • korekcije hrskavica i oblika kostiju kao i podizanje volumena

Kod jednog broja procedura se nametnula kao idealna alternative lipoliftingu, odnosno transplataciji vlastite masti.

Zahvaljujući jedinstvenoj formuli Aquafilling® ima sposobnost da svojim pozitivnim električnim nabojem privuče molekule kolagena i elastina sa negativnim nabojem, čime se postiže dugotrajna gipkost kože.

Procedura:

Ako se radi o zahvatima na regiji lica, hirurg primenjuje tanke igle uz predhonu upotrebu anestetik kreme koja se namaže na kožu. Aquafilling® gel se lako ubrizgava u kožu i žena ne oseća nikakav bol.

Ako se radi o primeni gela prilikom intervencije na telu, injekcije Aquafillinga® se daju u lokalnoj anesteziji i ovakav zahvat nema reza, nema ožiljka niti bolova. Istog dana nakon intervencije može da se vrati svakodnevnim i uobičajenim aktivnostima.

Kompatibilnost sa drugim filerima:

Aquafilling® je gel rastvorljiv u vodi i kompatibilan je sa ostalim ranije injektiranim dermafilerima.

Ne postoji ni mogućnost migracija gela, fragmentacije ili formiranje krutih vlaknastih kapsula, nema zapaljenja ili infiltracija u zoni injekcije.

Aquafilling® je prirodni gel, koji je kompatibilan sa ljudskim organizmom i drugim dermafilerima.

Dakle, ako ste se odlučili za Aquafilling® gel, možete biti sigurni da ste izabrali pravi put za rešavanje svojih estetskih problema i održavanje zdravog, svežeg i lepog izgleda..

Nedavne objave u kategoriji: Usluge

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.